perjantai 2. lokakuuta 2015

Nielsenin Kuluttajapaneelilla tuotelahjoja

Nielsenin Kuluttajapaneeli on markkinointitutkimusyritys, joka tutkii kuluttajien ostokäyttäytymistä.

Homma toimii yksinkertaisesti siten, että rekisteröidyt Nielsenin sivuilla jäseneksi ja odotat, että sinut hyväksytään. Kun sinut on hyväksytty jäseneksi, niin saat kotiisi viivakoodilukijan, jolla sinun tulee skannata kaikki tekemäsi ostokset.


Nielsenin Kuluttajapaneeli on huonona puolena se, että siitä ei voi saada riihikuivaa rahaa. Skannaamalla tuotteita kerrytät pisteitä, joita voit käyttää haluamiesi tuotteiden hankintaan. Tällä tavalla sitten säästät rahaa, koska et kyseistä tuotetta joudu ostamaan. Säännöllisesti skannaamalla osallistut myös lukuisiin säännöllisiin arvontoihin, kuukausittain, puolivuosittain sekä vuosittain. Arvonnoissa palkinnot ovat huikeita ja voit voittaa jopa auton!

Nielsenin Kuluttajapaneelissa on hyvää myös se, että skannaamalla jokaisen ostamasi tuotteen ymmärrät paremmin mihin kaikkeen se raha kaupassa kuluukaan. Tästä kertyy varmasti säästöjä, koska kynnys ostaa jotain typerää kasvaa.

Nielsen on erittäin luotettava yritys, eli huijausriskiä tässä ei ole. Bonuksena pääset vielä vaikuttamaan kuluttajan äänenä tuotekehityksessä ja tarjonnassa.

Image courtesy of Stuart Miles at FreeDigitalPhotos.net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...