maanantai 17. joulukuuta 2018

Uusi löytö! M3 Panel

Heippa kaikille!

Löysin eilen sattumalta uuden, erittäin hyvältä vaikuttavan mielipidesivuston M3 Panelin. Rekisteröidyin sivulle eilen ja olen jo tehnyt 4 kyselyä, joista kasassa 2,83e arvosta pisteitä!

M3 Panel maksaa palkkiot GoGiftin Superlahjakorteilla, kuten esim. Paneeli.net ja YouGov. Vaikka en vielä ole tietysti saanut kyseiseltä sivulta maksua, niin sivusto vaikuttaa erittäin laadukkaalta ja muiden käyttäjien kokemusten perusteella uskallan sanoa, että lahjakortin sieltä myös saa!

Mukavaa Joulun odotusta kaikille lukijoille! Teitä on kuukausi kuukaudelta suurempi joukko, joka on tietysti mukavaa koska muuten tätä olisi vähän tympeää tehdä :). Koska teitä on niin paljon, niin olisi kiva saada palautetta blogista. Onko blogista ollut hyötyä, inspiraatiota tai muuta? Kaipaatko jotain lisää? Onko jotain liikaa?

2 kommenttia:

  1. Odotan aina innolla kirjoituksiasi. Löysin blogisi viime kesänä ja sain idean lisätulojen hankkimisesta kyselyjen ja ryhmäkeskustelujen kautta.

    M3 on erinomainen paneeli. Olen saanut jo pari kertaa tilattua 10 euron lahjakortin, viimeksi tänään Mukavaa joulua sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiva kuulla! M3 vaikuttaa tosiaan erinomaiselta, olen jo muutaman päivän aikana ehtinyt saamaan lähes 7 euroa kasaan, eli pääsen kohta jo testaamaan saako lahjakorttia tilattua.

      Ryhmäkeskustelut on tosiaan hyviä. Itsellä ollut vähemmän aikaa valitettavasti niille viimeaikoina, joten olen joutunut kieltäytymään.

      Hyvää joulua!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...