tiistai 8. marraskuuta 2016

Nordnetilla osakkeita USA:sta ilman välityspalkkiota!

Osakevälittäjälläni Nordnetilla on tämän viikon loppuun asti (11.11.2016) kampanja, jossa voit ostaa osakkeita USA:sta (S&P 500 indeksin) ilman välityspalkkiota! Tavallisesti välityspalkkio on 15 € per kauppa, joten nyt on tarjolla tilaisuus päästä pienellä rahallakin kiinni osinkokoneisiin.

Ideoita ostoihin voi hakea mm. Dividend Hawkin blogin listoista (US Champions, US Contenders, US Challengers). Champions listalla on yrityksiä, jotka ovat nostaneet osinkoaan vähintään 25 vuotta peräkkäin, Contenders listalla yritykset, jotka ovat nostaneet osinkoaan yli 10, mutta alle 25 vuotta peräkkäin ja Challengers listalla yritykset, jotka ovat nostaneet osinkoaan yli 5, mutta alle 10 vuotta. Tämmöisten yritysten kohdalla voi olettaa, että sama trendi jatkuu tulevaisuudessa. Nouseva osinko on taas aikaista eläköitymistä ja kasvavaa passiivista tuloa himoitsevalle kuin musiikkia korville!

Itse ajattelin tehdä täydennyksiä muutamiin yrityksiin, mutta tarkempi analyysi on vielä tekemättä.

Asiakkuuden avaaminen Nordnettiin onnistuu netissä muutamalla klikkauksella. Avaa asiakkuus verkkopankkitunnuksilla tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...