torstai 21. tammikuuta 2016

Kiirettä pitää - ensi viikolla lomalle!

Image courtesy of stockimages at FreeDigitalPhotos.net


Kiirettä pitää tällä hetkellä töissä, joten päivitysten tahti on jäänyt vähäisemmäksi. Luonnollisesti en ole ehtinyt tekemään juuri mitään muidenkaan sivustojeni eteen.

Sain sovittua tälle päivälle uuden livehaastattelun Helsinkiin. Palkkio siitä on 30 euron superlahjakortti. Nämä ovat ihan leppoisia tapahtumia ja palkkio niistä on tuntipalkaksi muutettuna ihan hyvä.

Valitettavasti Aikalomilta en taida koskaan saada 50 euron Stockmannin lahjakorttia minun marraskuun käynnistäni siellä. Olen ollut firmaan yhteydessä usein, mutta ilmeisesti ovat niin pahoissa talousvaikeuksissa, että heille ei uusia lahjakortteja toimiteta. Edelleenkin suositukseni on välttää Aikalomia. Noh näitä sattuu toivottavasti aika harvoin. Yleensä lahjakortit saa

Lähden ensi viikolla matkoille, joten tammikuun kuukausikatsaus tulee yli 2 viikkoa myöhässä. Loman takia myös etenkin helmikuun kyselytulot ym. tulevat olemaan matalia, koska en niitä luonnollisesti lomalla aio tehdä. Osakkeiden hyvä puoli on se, että ne maksavat osinkoja välittämättä missä päin maailmaa itse olet. Ehkä jonain päivänä voin matkustella jatkuvasti passiivisten tulojen avulla käymättä töissä ollenkaan.

Tsemppiä lukijoille pakkasten kestämiseen, itse pääsen onneksi lämpöön pakkasia karkuun :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...